KÖSZÖNJÜK

...érdeklődésed az alvási algoritmus iránt!

Amennyiben elalvással kapcsolatos problémád van, máris megtetted az első, legfontosabb lépést alvásod rendezése felé.

Amit ezen az online kurzuson megtanulsz, maradandó tudás lesz, és egész életedben használni fogod. 

Szervezeted ismét visszatalál az eredeti, érintetlen elalvási folyamathoz. Nemcsak a hangulatod lesz jobb, hanem több energiád is lesz, és valahogy minden jobban sikerül.

Hozzáférési adataidat máris kiküldtük e-mailen: keresd meg a levelet és lépj be nyomban!

Az alábbi levelet keresd:

A levél tárgymezője: "Hozzáférési adataid az alvási algoritmushoz". Feladója: Alvási algoritmus (ügyfélszolgálat) (support@ssca-method.com)

Ha nem találod, akkor kérj jelszóemlékeztetőt az alábbi oldalon:

https://www.ssca-method.com/forgot-password/

Egyéb tudnivalók

Szeretnénk, ha minél hasznosabb lenne számodra ez a tanfolyam. Az egyes fejezeteket ezért mikrolearning módszerrel 5-10 perces egységekre osztottuk, és gyakorlatokkal egészítettük ki. Így bármikor félre tudod tenni őket, és később is vissza tudsz térni hozzájuk.

Ha kérdésed lenne közben, írd meg a fejezetek alatt található Hozzászólás mezőben, és nagyon gyorsan válaszolunk (vagy telefonálhatsz is az oldal alján található számon).

Vannak, akik utazás közben nézik meg a filmeket (fülhallgatóval), mások otthon, esténként szánnak rá egy kis időt lefekvés előtt.

Alvásod rendezéséhez elegendő, ha csak a filmeket nézed (amelyek kifejezetten érdekesek és szórakoztatóak). Segítségként azonban szöveges összefoglalókat és letöltéseket is találsz a filmek mellett.

Kezdd el már az első fejezeteknél átültetni az újonnan tanultakat a gyakorlatba, mert a pozitív hatást azonnal tapasztalni fogod!

Kérdésed van?

Nagyon szívesen állunk rendelkezésedre. Keress minket telefonon vagy e-mailen:

Copyright 2023 The SSCA Method | Alapította: Prof. Dr. Vass Zoltán | Kérdéseiddel ügyfélszolgálatunkhoz fordulhatsz: ugyfelszolgalat@ssca-method.com | Hívj minket telefonon: +36305102791 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: 21093-2007 | Az ÁSZF itt található. | Adatkezelés | Akkreditált képzések alapítási engedélyszáma: 23/161/2015, 575/55/2017 | Adatkezelési nyilvántartási számok: NAIH-90095/2015, NAIH-94948/2016.

>