MÉG NEM VAGY KÉSZ!

Nézd meg e-mail fiókodat, mert két fontos levelet küldtünk:

1. Bankkártyás fizetés esetén azonnal kaptál egy visszaigazoló e-mailt megrendelésed részleteivel.

2. Tíz percen belül kapsz egy másik e-mailt is, amely belépési nevet és jelszót tartalmaz a teljes alvási algoritmus kurzushoz.

Ezt a tárgymezőt keresd:

"Hozzáférési adataid az alvási algoritmushoz"

Ha nem találod őket, keress rájuk minden levélmappádban (spam, Promóciók stb.), mert tévesen ide is bekerülhetnek.

Jól döntöttél...

A kurzusra történő beiratkozással máris megtetted az első, legfontosabb lépést alvásod rendezése felé.

Amit Prof. Dr. Vass Zoltántól megtanulsz, maradandó tudás lesz, és egész életedben használni fogod. 

Tarts ki továbbra is ezen az úton! Nem lesz nehéz, mert a tanfolyam nemcsak érdekes lesz, hanem a pozitív hatás is gyorsan elkezd majd kifejlődni.

Szervezeted ismét visszatalál az eredeti, érintetlen elalvási folyamathoz. Végre megadod neki, amire olyan nagyon szüksége van, és ezt sokféle módon fogja meghálálni.

Nemcsak a hangulatod lesz jobb, hanem úgy érzed majd, mint akit kicseréltek: sokkal több energiád lesz, és valahogy minden sokkal jobban sikerül!

Egyéb tudnivalók

Ehhez a kurzushoz (nem kötelező jelleggel) online konzultációk is tartoznak, amelyen találkozhatsz Prof. Dr. Vass Zoltánnal, és felteheted neki kérdéseidet.

A konzultációkat a Zoom programmal tartjuk. Hamarosan értesítést küldünk e-mailen, amely tartalmazza a Zoom meeting linkjét.

Szeretnénk, ha minél hasznosabb lenne számodra ez a tanfolyam, ezért három modulra osztottuk fel a fejezeteket, amelyet hetente aktiválódnak.

Ebből az első máris megnyílt számodra. A második és a harmadik egy-egy hét eltolódással nyílik majd ki, hogy legyen időd a beépített gyakorlatokat is elvégezni.

GYAKORLATOK IS VANNAK

Fontos tudni, hogy az alvási algoritmus elsajátításához két dolog kell:

1. Az alvási folyamat megértése

2. Gyakorlás

(1) A megértés azért szükséges, hogy ne menj szembe a természettel és a biológiai folyamatokkal, hanem ehelyett össze tudj hangolódni velük.

(2) A gyakorlásból szerencsére nem kell olyan sok, mintha az autogén tréning nevű relaxációs módszert tanulnád meg (vagy úszni, biciklizni tanulnál), mert szervezeted remekül tudja, mi a teendője. Valamennyi előkészületre mégis szükséged lesz, ha nem akarsz a régi, káros rutinok rabja lenni.

KÖNNYŰ MEGTANULNI

Segítségképpen az egyes fejezeteket 5-10 perces egységekre osztottuk, és minden felesleges részt kivágtunk belőlük. És csak a lényeggel kell foglalkoznod, és bármikor félre is tudod tenni a fejezeteket, mert később könnyen megtalálod, hol tartottál.

Ha kérdésed lenne, hozd el az online konzultációkra, vagy írd meg a fejezetek alatt található mezőben, és mi nagyon gyorsan válaszolunk.

NÉHÁNY GYORS TANÁCS A KEZDÉSHEZ

Találd meg, mikor tudod beilleszteni elfoglald életedbe az alvási algoritmus filmjeinek megnézését!

Vannak, akik utazás közben nézik meg a filmeket (mobilon is remekül tudod nézni őket), mások esténként, lefekvés előtt szánnak rá egy kis időt.

Alvásod rendezéséhez elegendő, ha csak a filmeket nézed (amelyek kifejezetten érdekesek és szórakoztatóak).

Segítségként azonban szöveges összefoglalókat is mellékeltünk, melyeket a filmek alatt találsz.

Azt javasoljuk, hogy már az első fejezeteknél kezdd el átültetni a gyakorlatba, amit tanulsz, mert a pozitív hatást szinte azonnal tapasztalni fogod.

TOVÁBBI Kérdésed van?

Nagyon szívesen állunk rendelkezésedre. Keress minket telefonon vagy e-mailen:

Copyright 2019-2020 The SSCA Method | Alapította: Prof. Dr. Vass Zoltán | Kérdéseiddel ügyfélszolgálatunkhoz fordulhatsz: ugyfelszolgalat@ssca-method.com | Hívj minket telefonon: +36305102791 | Felnőttképzési nyilvántartási szám: 21093-2007 | Az ÁSZF itt található. | Adatkezelés | Akkreditált képzések alapítási engedélyszáma: 23/161/2015, 575/55/2017 | Adatkezelési nyilvántartási számok: NAIH-90095/2015, NAIH-94948/2016.

>